مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

باسلام از همسایه شرور وخلاف کار خودش وزنش وپدرش به علت مزاحمت ملکی وتهدید وتوهین وتخریب وسرقت شکایت کردم پدرش چون صاحب ملک بود محکوم شد وبا فیش حقوقی فعلا ازاد شد ولی خودش وزنش فعلا جوابی نیامده بنده با فیلم ومستند وتعهدی که قبلا از شورا ازشان داشتم شکایت کردم اونا هم از من وزنم به دروغ رفته اند شکایت کرده اند وبا این کار خواسته اند جلوی پرونده من گرفته شود وقاضی در روندپرونده بنده نوشته به لحاظ اخذ توضیح وهر بار ماه نگاه می کنم همین را نوشته ولی هیچ خبری از کیفر خواست چیزی ننوشته رفتم دادسرا پرسیدم معلوم شد ایشان 16 تا پرونده دیگر هم دارد وهمه را یک جا جمع کرده اند واینا به این کارهای عمل زشتشان ادامه دادند ومن مجبور به ترک منزل خود شدم وخانه خود را اجاره داده وخودم هم مستاجر می باشم وچون ساختمان ما 3 واحدی وتک واحدی می باشد وطبقه سوم را از فامیل خود در انجا اورده ومالک ان را راضی کرده که اینا فامیل شان هستند تا از این طریق دیگر بنده هیچ وقت دیگر به انجا بر نگردم ومن هم می خواهم حکم دوربین مداریسته رااز دادسرا بگیرم وبه ساختمان ببندم تا مستاجر بنده هم مشکلی پیدانکند ایا امکانش هست من در انجا زندگی نمی کنم وحکم دوربین را داشته باشم به ساختمان نصب کنم چون پارگینک فقط مختص بنده می باشد وطبقه اول وسوم حق پارگینک ندارند ایا امکانش وجود دارد که من دوربین در انجا نصب کنم ودر انجا هم زندگی نمی کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه سایر مالکین امکان نصب دوربین وجود ندارد مگر در صورتی که ضرورت داشته باشد که در این صورت می توان با رضایت اکثریت اقدام کرد.