مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات هیئت مدیره ساختمان

در مجتمع مسکونی ما هیئت مدیره مدت شش سال به بهانه‌های مختلف از کرونا تا بهانه‌های دیگر از انجام انتخابات ممانعت کردن.پس از فشار و اعتراض ساکنین و عدم پرداخت شارژ ماهانه به تازگی تصمیم گرفتن انتخابات را برگزار کنند ولی برای جلوگیری از انتخاب افراد دیگر سه شرط گذاشتن از جمله پرداخت شارژ و خوشنام بودن ... چون ساکنین بخاطر برگزار نکردن انتخابات از پرداخت شارژ ممانعت می‌کردند با این ترفند می‌خواهند آنان را حذف و یک انتخابات مهندسی شده برای هیئت مدیره قبلی آنجام بدن... آیا هیئت مدیره فعلی می‌تواند این شروط را بگذارد و آیا خودشان می‌توانند تصمیم گیری کنند چه کسی صلاحیت دارد و میتواند کاندید شود یا خیر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هییت مدیره این حق را ندارد بلکه هییت نظارت موقت باید تشکیل شود برای انتخابات

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر همه باید حق حضور و انتخاب شدن داشته باشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چنین حقی برای آنها متصور نیست باید یک مجمع فوق العاده تشکیل شود و برای شرایط جدید رای گیری شود البته در صورتیکه ساختمان اساسنامه و شرایط از قبل تعیین شده برای این مورد نداشته باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ خیر پاسخ منفی است و حقی برای آنها متصور نیست باید یک مجمع فوق العاده تشکیل شود و برای شرایط جدید رأی گیری شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید با تشکیل جلسه و رای گیری شرایط جدید در صورتیکه در اساسنامه لحاظ نشده باشد تعیین گردد