مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت مهریه

سلام.. آیا چکی که در توافق نامه ای بابت بخشی از مهریه صادر شده است را میتوان با همان توافق نامه به دایره اجرای احکام بابت به اجرا گذاشتن مهریه برد اگر پاس نشود یا باید روی چک و قانون چک عمل شود؟؟ چک بابت مهریه بوده اما زوج چک را پاس نکرده و حق و حقوق زوجه متاسفانه بر اثر عدم وصول چک تضییع شده است... چطور میتواند زوجه حق تضییع شده خود را باز ستاند؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه می تواند از طریق دادگاه برای چک اجرائیه بگیره و اگر اموال شناسایی و توقیف نشد می تواند حکم جلب زوج را بگیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید روی چک اقدام کند چنان‌چه تادیه نشود صادر کننده حبس خواهد شد