مشاوره حقوقی رایگان - مهریه لطفا راهنمایی کنید

با سلام و خسته نباشید
بنده 8 سال با همسرم ازدواج کردم, همسر بنده قبلا یک ازدواج ناموفق و یک فرزند کوچک از زندگی قبل داشتن که در طی 8 سال زندگی مشترک 5 سال است با من و همسرم زندگی می کند.. لازم به ذکر می باشد همسر بنده مهریه خود را از زندگی قبل دریافت کرده است البته از میزان آن من خبر دقیقی ندارم
حالا اخیرا متوجه شدم همسرم مهریه خود که 114 عدد سکه می باشد را به اجرا گذاشته و ماشین و منزل و کل حساب های حقوقی و پولی من را توقیف کرده حتی پولی برای روزمرگی بنده نگذاشته است و بعد از پیگیری متوجه شدم قرار دادگاه برای بنده تعیین گردیده است و در آن تاریخ بنده درگیر کار هستم و نمی توانم حضور پیدا کنم
لطف می فرمایید راهنمایی کنید که بعد از دادگاهی که بنده حضور ندارم چه اتفاقی می افتد؟
و آیا بنده یک واحد آپارتمان 110 متری در تهران دارم که در رهن بانک می باشد و یک عدد خودرو باید 114 عدد را یکجا پرداخت کنم یا نه؟
ایشان بنده را تهدید کرده که دادگاه نیای خودرو شما سریعا به مزایده گذاشته می شود. آیا درست است؟
ضمنا ایشان عدم عسار برای هزینه دادگاه زدن در صورتی یک عدد خودرو شاسی بلند و یک واحد آپارتمان هم دارن
با تشکر

پاسخ ها :

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

با سلام بهتر است قبل از جلسه طی یک لایحه موارد دفاع از دعوی و معذور بودن از حضور در جلسه رو اعلام نمایید.هرچند محکومیت شما در دعوی مهریه قطعی است.لیکن در خصوص توقیف منزل و اموالی که جزء مستثنیات دین هست میتونید اعتراض کنید و رفع توقیف کنید.