مشاوره حقوقی رایگان - اتمام تاریخ وکالت در پلاک خودرو

با سلام من اواخر بهمن سال گذشته یک خودرو خریدم و دقیقا روزی که وکالت در پلاک گرفتم ماشین خراب شد و با بوکسل به تعمیرگاه بردیم.کل قطعات موتور ماشین نو و تعمیر شد این پروسه حدود یک ماه و نیم کاری زمان برد.وکالت بنده یک ماه کاری بود. در این مدت با توجه به اینکه مالک قبلی از این شرایط اطلاع داشتن اما زمان وکالت رو تمدید نکردن و الان خارج از کشور هستند. ما با ایشون صحبت کردیم و قرار شد که از اون کشور وکالت امضا بدن برای این کار اما هنوز این اتفاق نیفتاده. ما یک قولنامه هم تنظیم کردیم. میخواستم بدونم ایا میشه از طریق قانونی کارهای پلاک رو انجام بدیم؟ و این پروسه چقدر زمان بر هست؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به فک پلاک قابل طرح می باشد

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

سلام بله میتونید و دادگاه رای خواهد داد تقریبا پنج تا شیش ماه ممکنه زمان ببره

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید حکم غیابی بگیرید و لی هنگام اجرای رای باید ضامن داشته باشید