مشاوره حقوقی رایگان - حق کسب و پیشه

با سلام و احترام.
پدر من از سال 1360 یک مغازه رو از شخصی اجاره کرده که بیش از 40 سال میگذره، و پس از فوت پدر ما وراث در خواست حق کسب و پیشه و تحویل مغازه کردیم، اکنون شخص دیگری با ارائه سند رسمی مالکیت تقاضای تخلیه و تحویل مغازه کرده، و اون شخصی که پدر ما از اون مغازه اجاره کرده هیچ گونه مدرکی برا سرقفلی و یا اجاره از مالک اصلی نداره، الان تکلیف ما چی میشه و چه کاری باید انجام داد، آیا از مالک اصلی به ما حق کسب تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام جواب دقیق موضوع نیاز به مشاوره بصورت حضوری دارد.
در حد سوال در صورتی که مشمول ق ر م م 56,باشد مالک نمی‌تواند تقاضای تخلیه نماید مگر در موارد تصریح شده در قانون .