مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عابر پیاده

من اوایل سال تصادف کردم موتور بهم زد به بیمارستان رفتیم هر دو هم موتور سوار هم من با امبولانس و در اورژانس مداوا شدیم و بعد چند ساعت مرخص شدم و پلیس زنگ نزدیم برای صحنه تصادف و الان میخوام برای دیه اقدام کنم اما شخص موتور سوار میگه تصادف را قبول ندارم و کتمان می کند باید چه کار کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و با استناد به شهادت شهود ادعای خود را ثابت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استناد به شهادت شهود و آثار روی موتور و احیانا استفاده از فیلم های ثبت شده در فروشگاه‌های محل تصادف ادعای خود را ثابت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام امکان شکایت و استناد شهادت شهود وجود دارد