مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادر

سلام
ما 6فرزند هستیم و گواهی انحصار وراثت و مالیات بر ارث دریافت شده و مادرم میخواهد کل سهم یک هشتم ملک پدری را به یکی از فرزندان واگذار کند.آیا میتواند این کار را بکند وچگونه می‌تواند به این کار اقدام کند؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند طبق دست نوشته عادی با امضای شاهدین سهم خود را واگذار نماید یا در دفتر اسناد رسمی حاضر شود و بطور رسمی واگذار نماید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

بله میتواند ، اما یک نکته حایز اهمیت است که مادر از عین ملک ارث نمی برد بلکه یک هشتم از قیمت ملک را به ارث میبرد و میتواند آنرا به هرکس بدهد . ( پس در اینصورت از عین ملک نمیتواند به کسی سهمی واگذار کند بلکه سهم او یک هشتم از قیمت ملک است ) .