مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

درود
حکم تجدید نظر 7سکه پيش پرداخت و هر 9 ماه یک سکه ی پراید مدل86 دارم که توقیف گذاشتن روش ایا میشود ماشین رو به عنوان پیش قسط بزارن چون توان پرداخت ندارم

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام وقت به خیر،باتوجه به اینکه اصل بر پرداخت یک جای محکوم به است ،توقیف ماشین شما ارتباطی به ایساط تعیین شده ندارد وشما با ید مطابق دادنامه اعسار عمل کنیدواقساط رو پرداخت نماید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا خودرو جز مستثنیات دین است و باید بریردرحواست رفع توقیف کنی، ثانیا اگر خودت بحواهی میتونی ماشین را بفروشی و بخشی از بدهی را بپردازی