مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

با سلام
من پس از جلسه شورا و نیامدن متهم منشی جلسه توضیحاتی دادند و برگه منع تعقیب را امضا نمودم می خواستم بدونم میتونم به حق و حقوق خود برسم و تکلیف پرونده چی میشه.
آیا میشه اعتراض کرد و متهم تحت تعقیب قرار گیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر شما دعوی علیه کس دیگری داشته اید، لابد مدارکتان کافی نبوده است. و با استناد به آن چه که شما گفته اید ظاهرا رسیدن به حق و حقوق احتمالی در دعوی مورد نظرتان بستگی به اعتراضات یا طرح دعوی در مرجعی دیگر دارد. بهتر است به وکیل مراجعه کنید. سوالتان خیلی مبهم است.