مشاوره حقوقی رایگان - گذشت زمان وکالت تعویض پلاک

با سلام
من یک سال پیش ماشینمو فروختم و در محضر وکالت سه ماههه تعویض پلاک دادم، الان یک نفر دیگه زنگ زده که ماشینو از اونی که من بهش فروختم خریده ولی ماشین موتور سوزونده یک ساله تو پارکینگ بوده ، الان درستش کرده میگه بیا بریم تعویض پلاک، من چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از اونی که بهش فروختی مبایعه نامه دارد و اصل وکالتنامه شما هم دستش هست وبقیه مدارک ماشین، از آنها کپی بگیر و اصل وکالتنامه و اصل مبایعه نامه ها را هم بگیر بعد سند بزن

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
شما با خریدار خودتون تماس بگیرید و ببینید این موضوع صحت دارد یا خیر. اگر واقعا ماشین به فرد دوم فروخته شده باشد، می توانید به ایشون وکالت فک پلاک مستند به مبایعه نامه خودتون و مبایعه نامه خردار و فروشنده بعدی، بدهید.
در کل اینکه پلاک شما یک سال هست که دست خودتان نیست بسیار خطرناک است و سریعا توقیف پلاک را از راهنمایی رانندگی بخواهید.