مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

با سلام بنده یه کامیونت را درتاریخ 9تیر فروختم ومابقی پول رو را درتاریخ حدودا ده روزبعدمعامله درتعویض پلاک پرداخت کند وما سندبنام بزنیم.ایشون ب دلایل جورنشدن پول خواستار 25 تیرنوبت تعویض پلاک گرفتن بعددرهنگام تعویض کارشناس ب غیرفابریک بودن پلاکت گیرداد ماشین رو دادبرا آگاهی والان خریدار امتناع میکند ماشین را برای بازدید نمی آورد واصراردارد که پول اورا پس بدهیم ومعامله رافسخ کنیم الان تکلیف چیست درصورتی که ما چندبارتعویض پلاک کردیم درهمان مرکز ماشین مشکلی نداشته است ...البت درقولنامه ذکر شده است ک ماشین به رویت خریداررسیده ودر جریان تصادف ماشین بوده است ک ان قسمت خودرو صاف شده است دوباره پلاکت نصب شده است ...الان حق با کیست میتواند ماشین را عودت بدهد وپولش را ازما بگیرد

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

اگه عیب خودرو به اطلاع طرف رسیده و در قولنامه هم ذکر گردیده با توجه به عیب موجود قیمت خودرو عاقلانه بوده و حق فسخ من جمله خیار عیب از خود ساقط کرده باشه نمیتونه قرارداد فسخ کنه شما طی اظهارنامه ای بهش مراتب ذکر شده اعلام نمایید در صورت ممانعات مطالبه الباقی ثمن معامله. را بدید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما طی اظهارنامه ای بهش مراتب ذکر شده اعلام نمایید در صورت ممانعات مطالبه الباقی ثمن معامله. را بدید