مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

باسلام و ادب و احترام و آرزوی عاقبت بخیری خدمت وکلای محترم
خدمت شما عرض کنم که چندماه پیش یک نفر از بنده یک شکایت واهی کرده بود که دادسرا بدون اینکه ما رو احضار کند به دلیل عدم وجود مدارک و دلایل کافی قرار منع تعقیب صادر کرد (البته بنده آموزشی به ایشان دادم که شفاف و مدارک قابل ارائه هست وشاکی هر مدرکی داشته گذاشته روی پرونده گذاشته و چیز جدیدی که ما در آن کلاهی برداشته باشیم وجود ندارد) و شاکی ظرف ده روز دوباره اعتراض گذاشته بود و پرونده به دادگاه کیفری دو ارسال شد که الحمدلله آنجا هم بدون حضور ما رأی صادره از دادسرا که منع تعقیب بود رو تایید کردند و پرونده رو به دادسرا عودت دادند.

حال دو سوال دارم خدمت شما
اول اینکه گفتند پرونده مختومه می گردد,آیا پرونده بعد از تایید قرار که جای اعتراض مجدد نیست مختومه می شود؟
دوم اینکه آیا شاکی میتواند دوباره با همین عنوان اتهامی و با این مدارک از ماشاکی شود؟ چون شاکی نمیداند که ما از شکایت او مطلع هستیم و ما هم چیزی بهش نگفتیم که تو از ما شاکی شدی، چون منع تعقیب خوردیم دنبالش نرفتیم بخاطر حفظ آبرو

ممنون میشوم جواب دهید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله-خیر مگر ادله جدید فراهم اورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پرونده مختومه می شود.
خیر ممکن نیست