مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

خسته نباشید من چند وقت پیش با یکی از همسایگان بابت مسائلی درگیر شده و امروز ک نوبت شورای حل اختلاف مارا صدا کردند و شرایط یک وضعی شد ک به من فرصت فکرکردن را ندادند و رضایت نامه نوشتم و چون حال مساعدی نداشتم از این طریق سوءاستفاده کردند ومن امضاواثرانگشت گرفتندحالا ک پشیمان شدم میخواهم بدانم من می‌توانم شکایتم را پس بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون رجوع از ‌گذشت مسموع نمیباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر در شورا رضایت داده باشید پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
شکایت بعد از رضایت پذیرفته نیست ، مگر با وقوع مجدد درگیری و یا اختلاف

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر
با رضایت شماپرونده مختومه میگردد.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

خیر امکان عدول از گذشت ان هم در جلسه رسیدگی مسموع نیست.

عارف قطره سامانی

عارف قطره سامانی :

سلام
خیر ، رضایت داده اید و نمی توانید رضایت را پس بگیرید.