مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن ديوار و ستون برای بازسازی واحد

عرض ادب و احترام
بنده مدير آپارتمان
واحد ١٦ ط چهارم ما به منظور وسعت فضا اقدام به برداشتن ديوار و ستون حمال واحد خود نموده كلا ساختمان ٥ ط با ٤ واحد است ٢٠ و آيا حق دارد براي زيبا سازي ديوار را بردارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر چنین مجوزی ندارید مگر با اخذ مجوز از شهرداری و تمام مالکین مشاعی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از نظر فنی کارشناسی شود دادخواست امین دلیل دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی مبهم بیان شده است اگر شخصی با مجوز شهرداری اقدام نموده باشد خیر مانعی ندارد در غیر این صورت با توجه به اینکه دیوار حمال احتمال ریزش دارد می‌توانید اقدام قانونی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از شهرداری مجوز لازم را اخذ کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا تغییرات در قسمتهای اختصاصی نیازمتد توافق با سایر مالکین نیست . اگر تغییرات از لحاظ فنی باعث کاهش استحکام کل ساختملن شده است حق اعتراض و شکایت دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این تغییرات در ظاهر بیرونی آپارتمان تاثیر داشته باشد ویا برداشتن دیوار و ستون ایجاد خطر بکند میتوانید قانونا شکایت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نیاز به اخذ مجوز از شهرداری به دلیل محکم بودن بنادارد
ا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا حق چنین اقدامی متصور نیست مگر با اجازه کلیه مالکین