مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمد

سلام. دوست من هنگامی که با یک فرد دیگر مسابقه موتور میداد، دوست من جلوتر از موتور فرد دیگر میرفت، فرد دیگر از پشت به موتور دوست من برخورد کرده وزمین خورده ،ولی به پلیس راه زنگ نزده اند وهیچ کروچی شکل نگرفته ،وبه پلیس زنگ نزده اند وفرد دیگر به بیمارستان مراجعه کرده وحدود 2روز در بیمارستان بستری شده و هیچ شکستگی در اعضای بدن ندارد وفقط چند جای بدنش در اسفالت ساییده شده به طور سطحی ،اگر شکایت کند مثلا چقدر دیه می آید ؟ از بیمارستان خارج شده ولی شکایت نکرده ایا اگر بعدا شکایت کند میتواند کاری بر علیه دوست من بکند ویا خیر ؟؟ و دوست من هم رفته خانه خودشان،سوال آیا فرد دیگراگر شکایت بکند مقصر کیست و در ضمن دوست من الان در مراحل گزینش نیروی هوایی هست والان خیلی میترسه که اگر شکایت بکند برایش سوع پیشینه بشود و سرنوشتش عوض شود ،آیا این تصادف غیر عمد سوء پیشینه محسوب میشود ویا نه ،؟؟
سوال اگر دوست من در دفترخانه رسمی از فرد دیگر امضاع بگیرد که خرج بیمارستانش را بدهد و او هیچ شکایتی نه الان وتا اخر عمر از دوست من داشته باشد چون دوست من در مراحل گزینش است ایا این کار مجاز است و فرد بعد از امضا کردن میتواند شکایت بکند و یا خیر. ممنون میشم راهنمایی کنین. دوست من در مشکل بدی قرار گرفته و از ان طرف هم در طی کردن مراحل گزینش است ..
لطفا راهنمایی کنین باتشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر هم شکایت کند کاری از پیش نمی برد چون همان موقع به پلیس 110 زنگ نزده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

نگران نباشید
برای استخدام شما مشکل ایجاد
نخواهد شد