مشاوره حقوقی رایگان - سر و صدای بچه ها در مشاعات

سلام در طبقه اول مجتمع مسکونی ساکن و مالک هستم . تعدادی بچه از ساکنین زیر پنجره اتاق خواب ما رو به حیاط مجتمع هر رکز مشغول جیغ و داد و فوتبال هستن چندین بار تذکر جدی داده شده اما خانواده این بچه ها با توهین به بنده حق بجه ها میدونن که باید بازی کنن بنده گزارش کلانتری گرفتم میخواستم بدونم ایا قانون حق به من میده بابت این سلب اسایش و ایا بابت طلبکار بودن و توهین مادراشون قانون برخوردمیکنه باهاشون؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
چنانچه در کوچه بازی میکنند و در ساعات متعارف ( غیر از زمان استراحت) ، شکایت شما رد خواهد شد اما چنانچه در محوطه مشاعی ساختمان و در ساعات استراحت بازی میکنند حق شکایت مزاحمت دارید و از والدین چنانچه توهینی به شما شده حق شکایت توهین دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله بابت مزاحمت و توهین با ادله اثباتی امکان طرح دعوا هست