مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک و پاس نشدن چک اخر که توی قرار نوشته شده که اگه چکها پاس نشه قرارداد فسخ

با سلام بنده برج 11 سال 97یه واحد اپارتمان 55 متری رو خریدم که طی سه تا چک قرار شد الباقی رو تسویه کنیم و قرار شد دو فقره چک رو به هنگام تحویل ملک پرداخت کنیم و اینکه تاریخ آخرین چک دوم خرداد نود و هشت و تاریخ تحویل سوم خرداد نود و هشت و اینکه این اقا به دلیل اینکه ملک حاضر نبود از تحویل ملک سر باز میزد و با اینکه تماس هایی زیادی با این اقا گرفتیم و جواب ندادن و خود اقا میگف ملک رو مفت فروختم تحویل نمیدم ما حساب چک رو خالی کردیم و ترسیدم که چک رو هم پاس کنیم و کلا خونه رو نده تا اینکه این اقا ده روز بعد از موعد چک رفتن بانک و با اینکه ما به ایشون زنگ زدیم و گفتیم که پول حاضره خونه رو تحویل بده رفتن و چک برگشت خورد و تو مبایعه نامه نوشته که چک برگشت بخوره قرارداد فسخ و حالا میخوام بدونم با اینکه این اقا به قرار خودشون عمل نکردن و خونه رو تحویل ندادن و بعد از ده روز چک پاس نشده امکان فسخ معامله هست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

در صورت تمایل تلفنی تماس بگیرید
پرونده شما مستلزم کمک تخصصی است