مشاوره حقوقی رایگان - حقوق والدین به وراث

باسلام.بنده 2سال است جداشده وسرپرستی2فرزندم نیزبامن است پدرم یکسال پیش فوت کرده(بازنشسته بود)مادربزرگم همان مادرپدرم هم یک ماه پیش فوت کردکه سال‌های زیادی بودحقوق شوهرش رامیگرفت(جدپدریه بنده)حال که مادربزرگم فوت کرده ایاحقوق پدربزرگم به بنده می‌رسد.؟
درضمن چون مادرم نیزخودش کارمنده مان اداره بوده درصورت فوت ایاامکان .دریافت مستمری هم پدر وهم مادرم وجوددارد؟درموردحقوق جدپدری چطور

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
مستمری پدربزرگ فقط در صورتی به
نوه دختری تعلق خواهد گرفت که از
قبل نوه دختری تحت تکفل پدربزرگ بوده باشد
و نوه مجرد یا مطلقه باشد
و فاقد شغل و بیمه باشد و