مشاوره حقوقی رایگان - ایا وقتی برای نقشه برادی ملک در اداره ثبت درخواست داده ای میشود ان را لغو کرد

باسلام من چند روز به اداره ثبت رفتم و برای نقشه برداری ملک درخواست دادم که گفت تاریخ 28برج 5میایم برای نقشه برداری حالا در سایت اینترنتی خواندم که میشه به کارشناسان نظام مهندسی هم میتوانند این کار را بکنند ایا میشود درخواست خود را در اداره ثبت لغو کنم و به کارشناسان نظام مهندسی بدهم متشکر

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

بله
طی لایحه ای اعلام کنین که درخواست قبلی رو ملغی کنن