مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم عمدی

سلام
من چند وقت پیش دم مغازم بودم که دو نفر بدون دلیل با قمه بهم حمله کردن و دو تا ضربه با قمه به سرم زدن و با ماشین فرار کردن مامور اومد صورتجلسه کرد شماره ماشین هم نوشتم قاضی هم گفت توقیفش کردم
همسایه ها طرف رو شناختن ولی ترسیدن که شهادت بدن از کلانتری اومدن تحقیقات محلی و همسایه ها گفتن که دو نفر به من حمله کردن و مامور کلانتری نوشت و برد کلانتری.الان تحقیقات محلی رو پرونده هست ولی شاهد نیست
پزشک قانونی هم رفتم
قاضی یه حکم جلب سیار 20 روزه داد ولی طرف فراریه وقتی 20 روز تموم شد به قاضی گفتم یا تمدیدش کنه یا ورود حکم به منزل بده که قاضی حکم ورود به منزل داد ولی مشکل اینه خونه ای که من بلدم خونه باباشه و خونه خودش یه جای دیگه اس و هیچوقت هم خونه نیست یه روز تو این باغ خلاف میکنه یه روز تو اون باغ خلاف میکنه و مواد میفروشه
اگه طرف رو نتونم پیدا کنم چی میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما میتوانید هر کجا که وی را دیدین و پاتوق او را پیدا کردید با حکم جلب سیار با اذن ورود به مخفیگاه برای دستگیری وی اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تحقیقات محلی کامل باشد ، دادگاه به صورت غیابی رای می دهد