مشاوره حقوقی رایگان - برگشتی چک مفقودی

در تاریخ 26 اردیبهشت 1400 دسته چک اینجانب صادره از یکی از شعب بانک آینده (تهران) مفقود و مراتب را همان روز حضوری به اطلاع شعبه یادشده رساندم ولی شعبه با دادن اطلاعات غلط به این صورت که اعلام داشت با نوشتن یک نامه درخواست برای ابطال چک موضوع حل می شود، اطمینان خاطر داد که این ماجرا دیگر حل شده است. روز چهارشنبه 19 مرداد 1401 یک فقره چک برگشتی (با امضای غلط و جعلی این جانب) از همان دسته چک مفقودی به نامم ثبت و در پی آن کلیه حساب‌های بانکی‌ام مسدود شد. ادر حالی که اگر این شعبه همان پارسال راهنمایی درست می کرد که چگونه باید این مشکل حل شود چنین اتفاقی نمی افتاد. با این حال اینجانب با مراجعه به دادسرای ناحیه 7 تهران و آوردن نامه گواهی به بانک، درخواست بسته شدن حساب مزبور و رفع سوء اثر برگشتی چک را کردم که هنوز بعد از گذشت سه روز، هیچ اتفاقی نیفتاده است.
راهنمایی می فرمایید چه اقدامی باید انجام داد؟ متاسفانه شعبه مزبور هم راهنمایی مناسبی انجام نمی دهد. آیا امکان شکایت از این شعبه برای اطلاعات نادرستش وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بابت مفقودی یا سرقت دسته چک در همان تاریخ حداکثر ظرف یک هفته شکایت می کردید.