مشاوره حقوقی رایگان - نفقه، مهریه، ترک انفاق

سلام وقتتون بخیر از اواخر سال 97 عقد کردیم(تمکین خاص)بدون هیچ خرجی و هیچ مسئولیتی نامزدم ولم کرد.تا سال 99 منتظرش موندم دادگاه رفتم و برای بلاتکلیفی درخواست نفقه دادم اصلا دادگاه نیومد و هردوشو محکوم شد برای نفقه حساباشو بستم و حکم جلب گرفتم پاییز 1400 نامزدم برگشت(درخواست عدم تمکین داد، جلسه اول مشاوره حل شد) همه چی خوب بود تا عید 1401 به بهانه ی کاملا الکی و مزخرف رفت کلی سعی کردم حرف بزنیم اما نیومد(دخالت سمتش زیاده) نمیخوام طلاق بگیرم فقط میخوام بهش فشار بیارم توانایی مالی خوبی داره از حساب به اسم مادرش استفاده میکنه تقریبا از 99 و ماشین و خونه ای ک داره رو به اسم مادرش زده ولی خودش از ماشین استفاده میکنه خودش کرایه خونه رو تحویل میگیره و حقوقشو به کارت مادرش واریز میکنن(مادرش شهرستانه و خودش مشهده)شغلشون ازاده میخوام یکم از مهریه رو اجرا بزارم اگه درخواست اعسار زد چطوری میتونم این خونه و ماشین و ثابت کنم شهادت شهود کافیه؟ برای ترک انفاق چطور؟ مدت زمانی ک ثابت میکنه ترک انفاق شده چقدره؟ همین الانش از اردیبهشت تا الان ولم کرده میتونم شکایت ترک انفاق کنم؟ ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دعوای اعسار از پرداخت مهریه ، شما باید با
مستندات و شهادت شهود اثبات
نمایید که ایشان معسر نمی باشد و توانایی مالی خوبی دارد

یک وکیل

سلام با شهادت شهود و تحقیقات وضعیت مالی همسرتون مشخص خواهد شد