مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخدماتی

با سلام
بنده در تهران یک پرونده دارم که حکم اجرا شده و پرونده مختومه شده است و حال در زمان رسیدگی دادگاه به ثبت احوال نامه زده بود و بنده را ممنوع خدمات کرده بود و بنده چون در شهرستان هستم و امکان رفتن به تهران نیست راهی که بصورت غیر خضوری درخواست رفع ممنوع الخدمات را بدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست خود را جهت رفع ممنوع الخدمات به شعبه ارسال نمایید