مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک

باسلام و خسته نباشید تاخیر تادیه چک از 20آبان 1400تا 10مرداد1401 به مبلغ200 میلیون چقدر میشود ؟ و مورد دوم اینکه دارنده چک در زمان گرفتن اجراییه خاسته تاخیرتادیه نداده بوده و بعد از اینکه پول به ذیحسابی واریز شده و برداشت کرده یک هفته بعد خواسته را مطرح کرده آیا خواسته اش رسیدگی میشود ویا حکم رد دعوا صادر میشود؟ باتشکر سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر در اجرای احکام بر اساس شاخص تورم محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ خسارت تاخیر تادیه ، طبق شاخص رسمی بانک مرکزی محاسبه خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به محاسبه توسط اجرای احکام دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با صدور اجرائیه نسبت به اصل چک اقدام و متعاقب دادخواست خسارت تاخیر تادیه مطرح و رسیدگی می گردد
حدود 67 تومان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان ان بسته به نرخ شاخص تورم در دادگاه محاسبه خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند. از طریق اجرای احکام از تاریخ سررسید محاسبه میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پاسخ داده شد سوال تکراری است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اجراییه‌ مستقیم شامل خسارت تأخیر نمی شود. لذا دادخواست فعلی خواهان صحیح بوده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام تاخیر تادیه در اجرای احکام مقدار ان تعیین میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد