مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

باسلام
مستاجر هستیم، دو هفته از تاریخ تمدید قرارداد پارسال میگذره و صاحب خانه خانه را فروخته، با توجه به تمدید خودکار اجاره نامه ها صاحب خانه میتواند با شکایت حکم تخلیه را بگیرد؟
(فروش بعد از تمدید شدن خودکار) و اگر میتواند با توجه به اجاره نامه ای که در املاک نوشته شده چند روز طول میکشد تا اجرا شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا یکی دوماهی زمان می‌برد
مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید با ملک را بفروشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یکی از استثنائات مصوبه فروش خانه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد تمدید نشده باشد می تواند حکم تخلیه بگیرد
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

امکان تمدید به صورت خودکار وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله بسته به شرایط امکان تخلیه می باشد از یک هفته تا یکماه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اجاره نامه شما سر نرسیده میتوانید تا پایان سال بر اساس اجاره نامه تخلیه نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مصوبه ستاد ملی کرونا توسط دولت محترم تمدید گردیده و می‌بایست 25 درصد به آن اضافه کنید و به سکونت خود ادامه دهید مگر

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله در صورت انتقال عین مستاجره شما باید منزل را تخلیه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مفاد فرارداد و موارد استثنا تخلیه قابل بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اولا تمدید خودکار شرایط خودش را دارد اگر شروط رعایت شده و مشمول تمدید خودکار شده است مالک حق درخواست تخلیه را ندارد زیرا مالک جدید قائم مقام مالک قبلی شده است .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید با ملک را بفروشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه کرونا نخواهد شد. ضمن اینکه در صورت عدم تخلیه برای شهرهای تهران و البرز بمیزان 25 درصد و شهرهای دیگر 15 درصد به میزان اجاره اضافه میگردد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خانه را فروخته با ارایه کد و سایر مدارک بله میتوان. حکم تخلیه شما رابگیرد

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
بله میتواند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نظر به فروش ملک و عدم مالکیت موجر ، تمدید خودکاربا مالک جدید صورت نمیگیرد