مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات حقوق مستاجر

اینجانب در یک مجتمع آپارتمانی به صورت مستاجر ساکن هستم و در رابطه با پارکینگ هیت مدیره می فرماید شما مجاز وحق استفاده از پارکینگ راندارید و پارکینگ ها به علت کم بودن مختص مالکین ساکن می باشد.با ذکراینکه ازاولین ساکنین این بلوک ازلحاظ قدمت می‌باشم. آیا حقی وجود دارد یاخیر وچگونه مشکلم را برطرف نمایم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه قسمت اختصاصی باشد بله وگرنه خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مالک شما مالک یک پارکینک هم هست طبق سند و در اجاره نامه با پارکینک اجاره داده باید پارکینک شما را به شما تحویل دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد اجاره پارکینگ امده میتوانید استفاده کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در قرارداداجاره پارکینک دارید به موجر مراجعه کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه موجر شما در ساختمان دارای پارکینگ است و در قرارداد ذکر گردیده می توانید استفاده کنید وگرنه منوط به تصمیم هیت مدیره است.

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

سلام
ساکنانی که حق استفاده از پارکینگ را ندارند یا برای آن‌ها فضای مشخصی در نظر گرفته نشده، حق استفاده از فضای مشاع که به عنوان پارکینگ آپارتمان سایرین تخصیص داده شده را ندارند.مگر اینکه به نحوی با سایر مالکین توافق کنید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر در سند مالکیت شما پارکینگ روجود ندارد حق پارکینگ ندارید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

واحد مربوطه را با پارکینگ‌ اختصاصی از موجر اجاره کردید؟اگر بله که حق شما محفوظ است.والا خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پارکینگ ها مشاعات است باید کلیه مالکین و متصرفی در تصرف در مشاعات را اجازه دهند و شما نیز می‌توانید مخالفت خود را در صورتی که به شما اجازه نمی‌دهند که خودروی شما در مشاعات پارک شود نسبت به پارک سایرین نیز در مشاعات مخالفت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اختصاصی نباشد سخن آنان صحیح نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ملکی که اجاره کردید پارکینگ دارد و با پارکینگ اجاره کردید شما حق استفاده دارید و کسی نمی تواند ممانعت کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بر اساس سند مالکیت و قرارداد اجاره عمل شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه در قرارداداجاره است به موجر مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه با پارکینگ اجاره نموده اید از طریق موجر پیگیری نمایید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

سلام درصورتیکه موجر در سند رسمی ملک خویش حق استفاده از پارکینگ را داشته باشد ( جای پارک ) این حق و استفاده از پارکینگ زا خواهید داشت .درصورتیکه برای پارکینگ مشاع برای تمام مالکین باشد هیچ فردی حق ممانعت نداشته و میتوانید از طریق تامین دلیل و شکایت کیفری اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر موجردر سند و قرارداد دارای پارکینگ باشد شما می توانید از آن استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام گفته هیئت مدیره غیر قانونی است در صورتیکه شما یعنی این ملک دارای پارکینگ باشد و این حق به شما داده شده باشد کسی نمیتواند جلوی شما را بگیرد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر در قرارداد اجاره پارکینگ نیز جزو عین مستاجره باشد ،شما حق استفاده از پارکینگ را دارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هئیت مدیره حق چنین تصمیمی گیری راجع به مشاعات ندارد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. نظر بدان که منافع آپارتمان به شما تملیک شده است،حقانیت شما بدان بستگی دارد که آپارتمان استیجاری، پارکینگ داشته باشد یا نه... ادعای هیات مدیره و طولانی بودن تصرفات مدخلیتی در این موضوع ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
استفاده از پارکینگ برای شما در صورتیکه در اجاره نامه پارکینگ قید شده و مالک دارای دارای پارکینگ در ملک اجاره داده شده اش می‌باشد بلامانع و موضوع را از طریق موجر خود پی‌گیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موجر شما در ساختمان دارای پارکینگ است و در قرارداد ذکر گردیده می توانید استفاده کنید وگرنه منوط به تصمیم هیت مدیره است.

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
بستگي به مندرجات قرارداد اجاره دارد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر در صورتجلسه تفکیکی موجر شما دارای پارکینگ است میتوانید استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما قایم مقام مالک هستید و حق استفاده از مشاعات را مانند مالکین دارید هیات مذیره نمی‌تواند شما را از تصرف در مشاعات منع کند

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،اگر در سند اپارتمانی که اجاره کرده اید،مالکیت پارکینگ هم درج شده باشد،میتوانید از پارکینگ استفاده نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر چنانچه در سند موجر شما پارکینگ قید شده باشد نمیتوانند ممانعت نمایند