مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت فروش پارکنیگ مزاحم فروخته شده

باسلام من یک سال پیش آپارتمانی با یک پارکینگ که در مبایعه نامه قید شده دارای پارکینگ همکف می باشد خریداری کردم الان که سند بنامم شده در سند قید شده پارکینگ مزاحم است باتوجه به اینکه من آپارتمان را از دلال خریداری کردم و دلال از سازنده خریداری کرده بود. سازنده با دریافت هزینه های مالیات و دفترخانه سند را بنامم زده است قولنامه اول را هم سازنده با عنوان همکف پارکینگ را فروخته و عبارت مزاحم قید نشده آیا می توانم علیه دلال و سازنده اقامه دعوی کنم یا نه؟ ضمننا قولنامه بنده را سازنده هم گواهی کرده است. آیا حقوقی باید شکایت کنم یا کیفری ؟ باتشکر

پاسخ ها :

فرشید رشیدنژاد

فرشید رشیدنژاد :

با سلام ، دادخواست حقوقی باید بطرفیت سازنده و فروشنده بلافصل تنظیم نمایید .