مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با عرض سلام و خسته نباشی
من 9/3/1401 در شرکتی به عنوان ریگر استخدام شدم آخر همون برج 3 حادثه دیدم .رفتم روی سقف کانکس که چهار قلاب جرثقیل ببندم به گیره ها کانکس که سقف شکست و افتادم
داخل کانکس به کارفرما اطلاع دادم بعد خودم رفتم مطب دکتر با هزینه شخصی دکتر گفت دیسک زده بیرون و سیاتیک هم داری.ولی شرکت گزارش نداد به تامین اجتماعی الان نزدیک هشتاد روز گذشته و با پا فشاری گفتم مدارک رو بفرستین برای بیمه مسئولیت مدنی ، قبول کردن بفرستن، ولی چون ایمنی به دلیل عدم وسایل ایمنی تو گزارش نوشته که به دلیل کار نا ایمن حادثه دیده مقصره که پا خودش گیر نباشه، به دلیل رعایت نکردن وظایفش ( تهیه وسایل ایمنی و تحویل دادن به نیرو و برگزار نکردن کلاس آموزش ایمنی در بود ورود به کار ) منو مقصر کردن الان تکلیف من چی میشه؟
ممنون پیشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان مطالبه خسارات ناشی از کار از کارفرما در دفاتر خدمات الکترونیک شکایت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نظریه کارشناس اعتراض دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید