مشاوره حقوقی رایگان - اگه متهم زمان دادگاهی حاضر نشده و حکم غیابی باشه

باسلام . همسرمو متهم کردن به فروش مال غیر دوماه هم زندان بوده وثیقه 90میلیونی خواستن که ماوثیقه ی دوبرابراونو گذاشتیم بعدازدوماه همسرم ازاد شد یک ماه بعدش که زمان دادگاهی بود به خاطر اطلاع نداشتن از زمان دادگاهی حکم غیابی براش بریدن 6ماه حبس تعزیری وشلاق وهیچ مبلغی برای پرداخت قیدنشده وشاکی خصوصی هم نداره 20روزواخواهی زدن همسرم هم واخواهی نوشت حالا اگه اززمان 20روزگذشته باشه وهمسرم دیر واخواهی زده باشه چه اتفاقی میفته؟حکم قاصی چی میشه وتکلیف وثیقه چی میشه؟امکان تبرئه هست؟وقتی هیچ مبلغی رونباید پرداخت کنه فقط 6ماه حبس غیابی داده تکلیف چیه؟ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از زمان واخواهی گذشته باشد بیست روز مهلت تجدیدنظر خواهی مستقر میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بعد از مهلت واخواهی اعتراض کرده باشند تجدیدنظرخواهی محسوب می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود واخواهی مهلتش تمام شود امکان تجديدنظرخواهی در مهلت مقرر وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

توی رای نوشته شده اگه مدت بیست روز واخواهی سپری شود بیست روز هم حق تجدید نطرخواهی دارد ، حالا که واخواهی کرده مجددا رسیدگی میکند همان دادگاه و این باید باید برود و ازخودش دفاع کند شاید تبرئه شود اگر نشد تجدید نطرخواهی کند نهایتا هرچی که دادگاه تجدید نظر حکم کند قطعی است و همینکه اور خود را برای حبس معرفی کند وثیقه گذار می تواند وثیقه خود را ازاد کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بیست روز مهلت واخواهی گذشته باشد آن را تجدیدنظرخواهی درنظر می گیرند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت واخواهی خارج از موعد ، ابتدا
قاضی باید قرار قبولی واخواهی را صادر نماید و سپس رسیدگی ماهوی نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خارج از مهلت،مهلت تجدیدنظر خواهی دارید بسته به دفاعیات دارد .
با معرفی وی وثیقه آزاد می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات شود که از زمان دادگاه اطلاع نداشته و در خواست واخواهی کند اگر پذیرفته شد که در همان دادگاه دوباره رسیدگی میشود و اگر پذیرفته نشد باید در مهلت قانونی تجدید نظر خواهی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر واخواهی در مهلت مقرر نبوده دلیل موجه ارائه دهد.بعد از واخواهی مهلت تجدید نظر خواهی هم هست