مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت پول

سال94ی خانه تو مهرآباد خریدم و بخاطر وام به نام همسرم زدم حالا مادرش مدعی شده که پول خانه را او داده تا حق پدری همسرم را نده منتهی ما قولنامه ای که تو بنگاه تنظیم شده و ثابت می‌کنه من پول دادم رو ندارم چطور میتونم اون قولنامه را بدست بیاورم آیا بنگاه نسخه آیی دارد یا دفترخانه ای که سند بنام همسرم بخاطر وام زدیم کپی دارد که به دادگاه ارایه بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنگاه می توانید بگیرید
مادر زن شما مدعی است و باید ادعای خود را اثبات کند و صرف ادعا کافی نیست و همسر شما می تواند سهم الارث خود را مطالبه کند.