مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

سلام عرض ادب
قرارداد مستاجر من به اتمام رسیده
مورد اجاره مسکونی
از تاریخ 1400/06/17 تا 1401/06/17
به مدت یک سال
از بنده به صورت کلامی 10 روز زمان خواستن ک مبلغ توافق بر سر تمدید را پرداخت کنند
اگر مبلغ را در تاریخی که صحبت شده پرداخت نکنند قرار اد به صورت کتبی تمدید نشده است
برای تخلیه فوری چه روشی را انجام دهم
و خسارت تاخیر در تخلیه و اگر خسارتی به واحد وارد کرده باشد رو چه جوری بگیرم
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست صدور دستور تخلیه بعلاوه دادخواست خسارات و ضروزیان

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید دستور تخلیه بگیرید . از آنجا که پاسخ کامل به سوال شما کمی طولانی است و تایپ آن مشکل است در صورت تمایل تماس بگیرید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات مواردی مثل نیاز شخصی با توجه به اتمام قرارداد می توانید دادخواست تخلیه فوری دهید.اجرت المثل ایام تصرف از مبلغ ودیعه کم‌میشود.خسارت وارده را تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان آنرا مشخص کند و آنهم از ودیعه کسر میگردد.خسارت تاخیر تادیه در مورد وجه نقد است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است اظهارنامه ارسال کنید و به مستاجر اعلام کنید که طبق توافق شفاهی ملک را در مهلت مقرر تخلیه کند
در صورتی که توجه نکرد می توانید دادخواست تخلیه بدهید