مشاوره حقوقی رایگان - اجبار مسئول واحد به کارگیری بنده در پست دلخواه

با عرض سلام بنده کارمند واحد حفاظت میراث فرهنگی هستم که به‌تازگی بایکی ازپرسنل خدمات وزارتخانه درخواست جابجایی درون سازمانی دادم که موافقت واحد خودم و واحد مبدأ راگرفته ولی واحدمبدا یاهمان واحد خدمات شرط این جابجایی را به کارگیری بنده درقسمت باغبانی قرارداده است البته باید ذکر کنم که بنده 22سال سابقه رسمی بودن دراین وزارتخانه ومدارک کارشناسی رادارم آیا با این وجود شرط ایشان قانونی وقابل اجراست یا خیر؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر موافقت مشروط بوده بنظر تنها با مذاکره می توانید نظر اداره مزبور را جلب کنید و الزام قانونی میسر نیست

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نه به نظر نمیاد این شرط ایشان با قانون منطبق باشه.برای پاسخ دقیقتر نیاز به معلومات بیشتری است بهتره حضوری به وکیل مراجعه کنید