مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام و وقت بخیر
ببخشید من یه سوال داشتم
کسی هست که از من و چندین نفر دیگه پول برای سرمایه‌گذاری گرفت و کلاهبرداری کرد
بقیه زودتر شکایت کردن و جرم ثابت شد و ایشون داخل زندان هستن ( به گفته بعضی از شاکی ها تعدادیشون هم به پولشون رسیدن)
من هم بعد از اونها شکایت کردم و منتظر ابلاغیه هستم
الان مشکل من اینه چون من یه استان دیگه زندگی میکنم و متهم و جریان پرونده و دادگاه در استان دیگه ای هست آیا حتما باید در دادگاه شرکت کنم؟
اگر شرکت نکنم چه اتفاقی میفته؟
من دختر مجردی هستم که امکان سفر به استان دیگه کمی برام سخت هست...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اینترنتی از شما کلاهبرداری شده محل وقوع جرم شهر خودتان است ودادسرا و دادگاه شهر خودتون باید رسیدگی کنند اما اگر نشد باید در جلسه رسیدگی دادگاه محل جرم حضور یابید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده در دادسرا باشد حتماً باید حاضر شوید ولی بعد از ارجاع پرونده به دادگاه حضور الزامی نیست و می توانید از دفتر خدمات قضایی شهر خودتان اظهارنامه ارسال کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزامی به حضور در جلسه رسیدگی نیست می توانید لایحه بفرستید . اما بهتر است در جلسه رسیدگی حاضر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بهتر است در جلسه دادرسی اول شرکت نمایید و

ولی شما میتوانید لایحه دفاعیه دقیق تنظیم نمایید و از طریق دفتر خدمات قضایی برای دادسرا ارسال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است وکیل بگیرید
یا یک لایحه دفاعیه تنظیم شده توسط وکیل به شعبه مربوطه ارسال نمایید