مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

چندروزه متوجه رابطی تلفنی و پیامکی همسرم با خانمی شدم از ترس آبروی خانوادم نمیخوام کاری بکنم ولی میخوام اون زن رو بترسونم چون میدونم همه کارا زیر سر اون هست کمکم کنید راهنمایی میخوام. دوباره دارم سوالمو میپرسم جواب بالا نمیاد. کمکم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه کار این نیست که بیان فرموده اید باید چاره ای دگر اندیشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر می خواهید اقدامی کنید باید ادله محکمی برای طرح شکایت داشته باشید تا نتیجه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شوهرتان را تهدید کنید که قصد شکایت دارید که شاید از ترس شکایت قطع ارتباط کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اگر دلیل دارید باید شکوایبه رابطه نامشروع
مطرح نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید هر دو آن ها را تهدید به شکایت نمایید و اظهار داشته باشید که در اینخصوص ادله نیز در دست دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جز با شکایت این شخص شناسایی نخواهد شد مگر با مذاکره با همسرتون ترس واهمه ایی ایجاد نمایید که موضوع تمام شود