مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بخشش مهریه در طلاق توافقی

سلام. من سه ماه پیش تصمیم به طلاق توافقی گرفتم و در ازاش مهریه رو طی دستنوشته محضری نشده بخشیدم و برای طلاق توافقی اقدام کردم الان نوبت مشاوره ها رسیده و من پشیمون شدم و مهریه رو اجرا گذاشتم و برای دست نوشته رجوع از هبه زدم سوال من اینه من باید جلسات مشاوره رو برم یا نیازی نیست چون در ازای طلاق توافقی از مهریه گذشتم ولی الان پشیمون شدم نیازی به جلسات هست؟همسرم اصرار داره که جلسات مشاوره رو بریم نمیدونم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اگر از طلاق توافقی پشیمان شدید نیازی به شرکت در جلسات مشاوره نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا جلسات مشاوره بعد از پرداخت هزینه مشاوره به صدور گواهی عدم سازش منتهی میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بهر جهت اگر قصد شما توافقی هست باید جلسات را شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
و اگر بذل مهریه در مقابل وکالت در طلاق باشد و بذل مهریه در قالب عقد هبه باشد و مستقل نباشد
امکان رجوع از هبه وجود خواهد داشت مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قصد طلاق داری جلسات را می‌توانید حضور پیدا کنید گرچه حضور دو نفر اجباری نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نیازی به مراجعه به مشاوره نیست و می توانید مهریه خود را مطالبه کنید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر قصد طلاق توافقی دارید در جلسات مشاوره باید حاضر شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه قصد جدایی دارید جلسات را شرکت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر قصد طلاق ندارید میتوانید انصراف بدهید مانعی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر می توانید در جلسات شرکت نکنید
در صورتیکه می خواهید از بذل مهریه خود رجوع نمایید درخواست مشاوره نمایید