مشاوره حقوقی رایگان - قرار موقوفی

سلام. وقتی قرار موقوفی بند چ امر مختوم که به نفع متهم قبلا رآی داده بودن از دوباره همان شکایت کرده بود این دفعه قرار موقوفی دادن متهم میتواند اعاده حیثیت کند خیلی ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

بستگی به موضوع جرم و محتویات پرونده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی امکان اعاده حیثیت هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اقامه دعوا افترا و اعاده حیثبت باید سو نیت شاکی احراز گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با اثبات سوء‌نیت ایشان می توانید شکایت افترا و درخواست اعاده حیثیت نمایید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بله
در صورتی ک ب نفع متهم بوده باشد یا بی گناهی وی را اثبات کرده باشد قابل اعاده حیثیت می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متهم باید بتواند عمدی بودن شکایت شاکی را به قصد اضرار ثابت نماید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در مورد موضوع اتهام سخنی نیاورده اید تا دقیقتر راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله
امکان دارد
اما سونیت باید اثبات شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با احراز سو نیت امکان آن می باشد