مشاوره حقوقی رایگان - در مورد طلاق

من چهار سال پیش با دختری عقد کردم و بعد از چند ماه متوجه شدم که اصلا نمیخواد با من باشه دلش با من نیست و یه سری مشکلات دیگه پیش اومد و دخالت خونوادش باعث شد که ما از هم دیگه دور بشیم، ما دیگه قصد زندگی کردن با هم دیگه رو نداریم و میخوایم طلاق بگیریم ولی خونواده دختره دخالت میکنن و چون دختره از خونوادش حرف شنوی داره جلو نمیاد و مقداری پول از من طلب میکنه که بعد از گرفتن پول راضی میشه به طلاق، من یه کارگر ساختمانی هستم با حقوق ناچیز و توان پرداخت اون پولو ندارم، و اینکه قبلا این خانوم یک بار مهریه خود رو به اجرا گذاشت و بعد از استعلام از حساب و دارایی من پشیمان شدن، و الان نزدیک به پنج ساله من بلاتکلیفم دختر خونه پدری خودشه من خونه پدری خودم، ایا من میتونم خودم درخواست طلاق بدم؟ یا میتونم درخواست طلاق بدم بدون اینکه مهریه و نفقه بدم؟ و اینکه ایا میتونم با اجازه از دادگاه ازدواج مجدد کنم؟ و اگر ازدواج مجدد کردم مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
جواب سوالهایت همه خیر است . ولی میتوانید از دادگاه تقاضای طلاق کنی ولی دادگاه با توجه به قانون شما را محکوم به پرداخت کلیه حق و حقوق قانونی زوجه مینماید یعنی اگر در دوران عقد هستید به نصف مهریه و .... .