مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ماشین بخاطر توقیفی بودن

سلام. من در تاریخ 27/7/1397 یک نیسان ابی از بنگاه خریدم و در تاریخ 27/3/1397 با دستور قاضی حکم توقیف و به مزایده گذاشتن ان رو داشت که من هیچگونه اطلاعی از این جریان نداشتم. ماشین در تاریخ 20/4/1398 بوسیله پلیس راهور به پارکینگ منتقل شد. این ماشین بعد از سه ماه من متوجه تصادفی بودن ان شدم که با یکی از دوستان نزد بنگاه دار رفتیم و جریان رو گفتیم که گفت هر موقع بخوای بفروشی به قیمت روز واست میفروشم. بنده متاهل هستم و ماشین وسیله کار منه از میدان تره بار جنس میارم و کنار جاده میفروشم. ایا میتوانم به دلیل توقیفی بودن و معیوب بودن تقاضای فسخ قرارداد رو داشته باشم. و تقاضای ضرر زیان که چند روز نشسته ام خونه رو هم داشته باشم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله میتوانید . دادخواست فسخ و مطالبه خسارت و ضرروزیان به قیمت روز را از طریق مراجع قضایی بنمایید .