مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام
ایا من میتونم از اموالی که بدون رضایت قلبی و در عمل انجام شده بنام مادرم کردم ادعای ارث کنم ...
من فقط درمورد یکی از اموال که بیشتر از 1/8 اموال پدری هم به حساب میومد و حق مادرم بود موافقت کرده بودم..
درضمن مادر بنده حقوق بازنشستگی پدر و یارانه تمام افراد خانواده 7 نفره رو دریافت میکنه و چندین هکتار زمین ارث پدری داره و نیازی به سهم من نداره و بچه ها همه بالای 30 سال سن دارن ی خواهر مجرد 38 ساله دارم که در شرف ازدواج هست و دو برادر مجرد بالای 30 سال که مشغول به کار هستن ..
مادر و برادر بزرگ و یکی از خواهرها موافق هستن ولی بقیه مخالف ..
من هیچ سهمی از اجاره 4 منزل نمیبرم و از اول هم ادعایی نداشتم فقط حرف بنده این بوده که حالا که مخالف هستین پول پیش باید در یک حساب مشترک باشه و حق خرج کردن ندارید و سعی داشتن دوباره منو فریب بدن به بهانه اینکه با مستاجر دچار مشکل شدیم و باید خانه بنام مادر باشه که بتونیم شکایت کنیم وقتی بنده گفتم فقط وکالت کاری میدم و نمیخوام بنام مادر بشه بامن برخورد فیزیکی داشتن

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است