مشاوره حقوقی رایگان - مالک ماشین

سلام برادر همسرم از من خواستن به نام من ماشین ثبت نام کنند و یک سال بعد سند به نام ایشون میشه سوالم اینه اگر در این یکسال هر گونه خلافی از قبیل (حمل مواد تصادف با افراد عابر سرقت و...‌) با این ماشین انجام بشه من باید پاسخگو باشم و مجرم میشم؟ یا راننده؟ و اگر جواب مثبت است میشه تعهدی از ایشون برای مسئولیت یکساله گرفت ؟ضمانت اجرایی داره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در درجه اول شما مسئول می باشید اما ما جرم یک مجازات شخصی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما یک قرارداد فروش با ایشان منقعد کنید و حق امتیاز خود را از ایشان بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما به عنوان مالک مسول هستید میتوانید وکالت فروش به وی بدهید و یک اقرار نامه که ماشین در تصرف اوست اخذ کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یک اقرار نامه که ماشین تحت ید ایشان است از ایشان بگیرید و در خصوص مالکیت نیز وکالت‌نامه ای فی مابین خودتان تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگرپلاک ماشین به نام شما باشد.شما نیز مسیولیت دارید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام از ایشان نوشته ای بگیرید که خودرو از تاریخ معین نزد ایشان و تحویل ایشان میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی بین خود تنظیم کنید و وکالت بدهید مشکلی پیش نمیاد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله، در مرحله اول به سراغ کسی که پلاک بنام است می آیند. آنوقت شما باید ثابت کنید که خودرو در ید و تصرف شما نبوده. بنابراین یک اقرارنامه رسمی در دفتر اسناد رسمی از ایشان بگیرید که خودرو از این تاریخ در ید و تصرف وی بوده و هر اتفاقی بیفتد خودش مسئول و پاسخگو خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اتفاقی افتاد میتوانید از شهادت شهود و سایر دلایل استفاده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اصل بر مجرمیت مالک ماشین است مگر خلافش ثابت شود.بله میتوانید...