مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام و خسته نباشید
دختری سه ساله دارم با نام ضحا
آیا می توانم به اسم حلما تغییر دهم با توجه به اینکه نامش نام سوره ی قرآن هست امکان عوض کردن وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود تغییر نام شرایط خود را دارد از جمله معنای نام خیلی مهم است مثلا اسما متبرکه قابل تغییر نیست ببینید در فرهنگ لغت که نام فرزند به چه معناست و پس از آن به اداره ثبت و احوال محل سکونت مراجعه کنید و با پرکردن فرم مخصوص تقاضای خود را مطرح کنید ان شالله موفق باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به سایت ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه اقدام شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال محل سکونت خود موضوع را پیگیری نمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت عدم نتیجه از دادگاه پیگیری گردد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام
بله ، امکان پذیر می باشد.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

خیر امکان تعویض نیست زیرا جزو اسامی که در قانون ثبت برای تغییر آن مجوز داده نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
تحت شرایطی و با بیان شرایط در دادگاه ابن امکان وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اداره ثبت احوال تغییر نام را نمی پذیرد باید ازطریق دادگاه اقدام نمایید