مشاوره حقوقی رایگان - امکان ارتباط تلفنی با توجه به گرفتن رای ملاقات

سلام. رای برای ملاقات فرزندانم از چهارشنبه دو بعد از ظهر تا جمعه 11 شب دارم منتهی فرزندانم به همراه همسرم در تهران زندگی میکنند و با توجه به بعد مسافت و 700 کیلومتری امکان ملاقات هفتگی یا حتی دو هفته یکبار برایم مقدور نیست و همسرم اجازه ارتباط تلفنی با فرزندانم را نمیدهد آیا بابت این قضیه میتونم شکایت کنم یا به هر شکلی که قانونا بتونم با فرزندانم صحبت کنم ضمن اینکه پسرم 14 سال و دخترم 7 سال و 6 ماه دارد و نزد پدرشان زندگی میکنند

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست ملاقات فرزند مشترک را از دادگاه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله هیچکس نمی تواند این حق را از والدین سلب نماید و می توانیدجهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید شما می توانید هم صحبت نمایید و هم ملاقات داشته باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با مستندات و مدارک امکان شکایت تحت عنوان ممانعت از حق هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید برای اجبار پدر به ملاقات فرزندان دادخواستی تحت عنوان الزام به ملاقات فرزند دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر پرونده اجرا تشکیل نداده اید از شعبه درخواست تشکیل پرونده اجرا بکنید. اما اگر در اجرای احکام پرونده دارید از همانجا پرونده را پیگیری کنید. اگر همسرتان بازهم ممانعت کرد با گواهی اجرای احکام ، شکایت ممانعت از ملاقات فرزند کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه صادر کننده رای پیگیری کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید تعیین وقت مناسب با شرایط خودتون را از دادگاه بخواهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید بابت تقاضای ملاقات و ارتباط دادخواست بدهید