مشاوره حقوقی رایگان - آیا با یک حکم ضرب و شتم همسرم میتواند از من طلاق بگیرد ؟

آیا با یک حکم ضرب و شتم همسرم میتواند از من طلاق بگیرد ؟
من خانومم رو نزدم ولی اون با پارتی بازی و شاهد دروغین حکم زیر رو گرفته آیا با حکم زیر میتونه طلاق بگیره؟؟؟
گزارش مرجع انتظامی و اظهارات شهود و گواهی پزشکی قانونی و سایر قرائن و امارات موجود در
پرونده ، دادگاه ارتکاب بزه مذکور از ناحیه متهم را محرز و ثابت تشخیص داده و با استناد به مواد 448 و 714
قانون مجازات اسالمی مصوب 92 ، نامبرده را بابت صدمات وارده به شاکی به پرداخت جمعا هجده هزارم دیه
کامل بابت سه کبودی خطی نازک موازی هم خلف ثلث فوقانی بازوی چپ و دو کبودی خطی نازک موازی هم
خلف ثلث فوقانی بازوی راست و کبودی خارج ثلث فوقانی و میانی بازوی راست و دو کبودی خلف ثلث فوقانی
ران چپ و کبودی قدام ثلث میانی ساق پای چپ و قدام ثلث میانی ران راست و کبودی مختصر پایین کتف چپ
، با رعایت ماده 488 قانون مذکور در حق شاکی محکوم و اعالم می نماید . رای صادره حضوری است و با
توجه به میزان دیه قطعی است. حال سوال بنده این است آیا با یک حکم ضرب و شتم (حکم فوق) همسرم میتواند از من طلاق بگیرد ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

همسر شما می‌تواند با اثبات عسر و حرج تقاضای طلاق نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما بسیار پیچیده گسترده می‌باشد که کمی نیاز به بررسی بیشتر داردزوجه می‌تواند در این صورت طلاق بگیرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
بستگی به جمع اوری ادله توسط همسرتان
و وکیلی که میگیرد وراه پرفرازو نشیب دارد
احتمال دارد با مدارک جانبی دیگر بتواند عسر و حرج را اثبات کند
اگر شماهم میخواهید دفاع مناسب داشته لاشید بهتراست وکیل خانواده داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، در صورتی که تنها یک مورد پرونده ضرب و جرح باشد خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در