مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین

باسلام- بنده زمینی به متراژ225مترخریداری نموده ام که فروشنده هنگام تنظیم قولنامه درحضورمشاوراملاک اظهارداشته زمین هیچگونه عقب نشینی نداردولی درقولنامه وجودویاعدم وجودعقب نشینی ذکرنشده است پس ازگرفتن استعلام شهرداری مشخص گردیدزمین دارای 9مترعقب نشینی میباشدودرقولنامه قیدشده طبق حدودمفزورات منضمات وارتفاع ملکی که به رویت خریداررسیده حال بااین شرایط امکان فسخ معامله وپس گرفتن مبلغ اولیه معامله باتوجه به شرایط قولنامه وجوددارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معامله قابل فسخ میباشد

و شما باید ابتدا اظهارنامه دقیق برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس دادخواست اقامه نمایید

و شما میتوانید قرارداد را فسخ ننمایید و ثمن متراژ کم شده را مطالبه نمایید و