مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن شخص در رابطه جنسی

سلام. خسته نباشید. سوالم اینه که اگر با کسی رابطه جنسی داشته باشیم و چندروز از آن گذشته باشد میتونیم با آزمایش ثابت کنیم که رابطه با چه شخصی بوده؟
یعنی میتونیم شخصی که باهاش رابطه داشتیم رو مشخص کنیم که چه شخصی بوده
و اینکه برای انجام آزمایش باید حتما نامه از دادگاه داشته باشیم که بریم این آزمایش مشخص شدن شخص در رابطه رو مشخص کنیم ، یعنی باید حتما دادگاه نامه بده یا میشه خودمون هم این رو انجام بدیم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدت زیادی نگذشته باشد ممکن است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت هم میتومی به کلانتری مراجعه ودرخواست معرفی به پزشکی قانونی بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام حداکثر تا سه روز و تحت شرایط خاصی امکان تشخیص شخص وجود دارد
همچنین بله جهت معاینه توسط پزشکی قانونی دستور قضایی لازم می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید تا توسط دادگاه ، به پزشکی قانونی ارجاع بشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید شکایت کنید و دستور از قاضی بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شخص اگر ناشناس باشد خیر ولی اگر شخص معینی مدنظر شماباشد با آزمایش تشخیص تطبیق dna داده می شود .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام صرفا در صورتی که اثاری از مو منی یا سایر ترشحات بدن فاعل مانده باشد قابل اثبات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از کلانتری نامه بگیرید به پزشکی قانونی ارجاع میشود.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

با چه کسی خیر . اگر نمونه هایی از شخص در بدن زن یافت شود ، قابلیت انطباق با دی ان ا متهم را دارد. این ازمایشات نیاز به دستور قاضی دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق دادگاه معرفی نامه اخذ گردد وشریک جنسی تا یک هفته قابل تشخیص است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از آخرین رابطه چند روز گذشته باشد قابل پیگیری نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با کانون کارشناسان رسمی دادگستری تماس بگیرید و موضوع را مطرح نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورتی که مدت زیادی از رابطه نگذشته باشد با توجه به آثار وشواهد باقی مانده امکان مشخص شدن فرد وجود دارد در غیر اینصورت خیر که اینکار توسط پزشکی قانونی وبا دستور دادگاه انجام میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا می بایست در صور مقام محترم قضایی باشد و در مدت زمان کوتاه احتمال وجود دارد