مشاوره حقوقی رایگان - باطل شدن پایان کار بخاطر تخلف شهرداری و فروشنده

باسلام و احترام
سال 1400 یک واحد آپارتمان خریداری کردم.
طبق قانون و بعد از استعلام از شهرداری، سند واحد در دفترخانه به من منتقل شد.

اما چندماه بعد با ابلاغ شهرداری، معلوم شد آسانسوری که در سال 1398 برای آپارتمان نصب شده بدون مجوز بوده و کل اپارتمان دچار خلافی و ابطال پایان کار شد.

بنده به شهرداری مراجعه کردم و گفتم این آسانسور دو سال پیش ساخته شده پس چرا امسال به من نامه انتقال برای سند زدن دادین؟؟؟؟

که در نهایت گفتن کارمند ما اشتباه کرده و بدون بازدید اقدام به صدور نامه انتقال به دفترخانه کرده ... اما شما باید از فروشنده شکایت کنی...

العان پایان کار ساختمان باطل شده، فروشنده هم میگه من با مجوز شهرداری برات سند زدم و دیگه به من مربوط نیست.
تازه مشخص شده آسانسور استاندارد نصب نشده و معیوبه.
درضمن در قولنامه آسانسور ذکر شده.

یعنی العان هم پایان کار خونه ای که خریدم باطل شده و غیر قابل انتقال، و هم آسانسور معیوبه که این باعث ضرر و زیان زیادی به من شده .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که باید چکار کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم از شهرداری به علت دادن مجوز بدون بازدید و هم فروشنده شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر معامله قابل فسخ میباشد
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس دادخواست اعلام تنفیذ فسخ بیع به علت خیار عیب و استرداد ثمن معامله به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

و امکان شکایت از کارمند شهرداری وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست هر دو نفر را طرف دعوا قرار دهید