مشاوره حقوقی رایگان - کسر از امار در مرحله رسیدگی در دادگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم
اینجانب شکایتی در خصوص ضرب و جرح علیه متهم اعلام نمودم که در دادسرا منجر به منع تعقیب متهم شد پس از اعتراض بنده به رای پرونده به یکی از شعبات کیفری دو رفته و در انجا قرار صادره رد و جلب به دادرسی متهم صادر و پرونده به دادسرا ارجاع شد که پس از عدم موفقیت دادسرا در جلب متهم پرونده به دادگاه ارسال و در یکی از شعبات کیفری یک ثبت گردید که پس از تعیین وقت نظارت به پرونده در شعبه محترم طی نامه ای از ان شعبه کسر از امار شد
الان میخوام بدونم چطور بدون رسیدگی پرونده از امار شعبه کسر شده و دلیل ان چیست باتشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است حضوراً با یک وکیل در شهر خودتان مشورت کنید حتماً راه کارهای مناسبی ارائه خواهد داد