مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه شفاهی

باسلام خدمت اساتید محترم.
بنده یک سال آپارتمان اجاره کردم و سال دوم به صورت شفاهی تمدید کردم،،در پایان سال دوم صاحبخانه اجاره 3ماه آخر به من بخشید ولی گفت تخلیه کن، حالا که خانه اجاره کردم و میخوام تخلیه کنم میگه اجاره اون 3ماه از رهن کم میکنم،،آیا میتونه همچین کاری انجام بده،،با توجه به شفاهی بودن قرارداد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است مگر ثابت کنید بخشیده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید اجاره سه ماه را
پرداخت نمایید