مشاوره حقوقی رایگان - چرا پزشکی قانونی خلاف واقعیت می‌نویسد و چگونه باید شکایت کرد؟

با سلام و خسته نباشید، خواهش میکنم دقیق بخوانید جواب بدهید:
در تاریخ 14٠٠/٠5/٠6 در کنار جدول عابر پیاده بودم تاکسی زرد دنده عقب مرا پرت کرد. در همان ساعت تصادف به علت شکستگی سینوس خونریزی از سر، شکستگی جمجمه شکستگی بینی و شکستگی مهره گردن و خورد شدن مچ دست چپ و آسیب های دیگر به من وارد شده، در تاریخ 14٠٠/٠5/٠9 سه روز بعد از تصادف در حین بستری سکته مغزی بعد از دوماه سردرد های شدید دچار آنوریسم مغزی و کوچکی مغز به دنبال آن سنگینی زبان و بی اختیاری ادرار میگیرم بعد از آن شلی عضلات، دکترهای معالج من دکترهای معتبر پزشکی قانونی میباشند، بعد از یکسال طول درمان نوشتند صعب العلاج و کار افتادگی کلی میباشم. دکترهای معالج من برای پزشکی قانونی نوشتند آنوریسم مغزی و کوچکی مغز به علت ضربه به سر بوجود آمده ولی پزشکی قانونی برخلاف آن را مینویسند و نامه دکترها را پاره نموده و کمسیون پزشکی نوشته آنوریسم و کوچکی مغز بر اثر ضربه بوجود نیامده و مشکل عصبی از قبل بوده درصورتی که من شاغل بودم در سلامت بسر میبردم و هیچگونه عارضه‌ای نداشتم. در لایحه برایشان نوشتم که یک فرد بیمار نمیتواند بیست و سه شب در بیمارستان ان هم شیفت شب کار کند. سی.تی.اسکن بیمارستان نوشتند شکستگی مهره گردن و در ام. آر.آی نیز عکس آن موجود است ولی پزشکی قانونی بعد از چهارده ماه میگوید برو دوباره سی.تی.اسکن بگیر دکتر ارتوپد هم میگوید بعد از چهارده ماه ام.ار.آی و سی.تی.اسکن شکستگی گردن را نشان نمیدهد. هم اکنون نیز حرکاتم کند شده. پزشکی قانونی نه خونریزی سینوس از سر را نوشته و نه آنوریسم و کوچکی مغز را قبول میکند با اینکه ام.آر.آی و سی.تی.اسکن آن هست، سکته مغزی را نمینویسد و شکستگی مهره گردن را هم نمینویسد. قانون یعنی چه بی عدالتی یعنی چه من یک زن بی سرپرستم حالا هم بیمارستانی که کار میکردم اخراجم کردند.
(1)لطفاً راهنماییم کنید چگونه، کجا بروم شکایت کنم تا بررسی شود تا به حق خود برسم من چیزی جز حق خود نمیخواهم.
(2)چگونه میتوانم آسیب ها و صدماتی که به من وارد شده را پیگیر شوم، به کدام مرجع قانونی شکایت کنم.
(3)به کجا بروم این بی عدالتی و بی قانونی را بررسی کنند.
خواهشمندم به سوالاتم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است